Despre Noi

Parcul Industrial

Afaceri sigure si profitabile

Societatea INDUSTRIAL PARC S.R.L. din Galati are in administrare un parc industrial in suprafata totala de 21,8 ha, amplasat pe malul Dunarii, in partea de sud-est a municipiului Galati. Scopul Parcului Industrial il constituie sustinerea economiei locale si regionale, dezvoltarea pe orizontala a acesteia si crearea de locuri de munca pentru forta de munca inalt calificata oferita de absolventii universitatilor din Galati, dar si pentru cea calificata.

Concept parc industrial

Parcul Industrial reprezinta o zona delimitata, in care se desfasoara activitati economice, cercetare, productie industriala si servicii cu scopul dezvoltarii si valorificarii resurselor naturale si umane ale zonei. Rezident al parcului poate fi orice operator economic, persoana juridica romana si/sau straina, ONG-uri, institutii de cercetare si alte unitati care nu au personalitate juridica, care functioneaza conform legii si desfasoara activitati economice, de cercetare stiintifica, de valorificare a cercetarii stiintifice si/sau de dezvoltare tehnologica, agro-industriale, logistice si inovative, industriale, etc., in cadrul parcului industrial, in baza contractului de administrare si servicii conexe incheiat cu administratorul parcului.

 

Parcul Industrial din Galati

Parcul Industrial Galati promoveaza o abordare flexibila in ceea ce priveste delimitarea diverselor zone, prioritare fiind solicitarile societatilor comerciale care vor fi localizate in cadrul parcului. Parcul Industrial din Galati se caracterizeaza printr-o flexibilitate maxima, se afla intr-o permanenta cercetare si adaptare la nevoile clientilor. Atat gama de servicii cat si utilitatile din parc sunt adaptate si actualizate mereu in functie de doleantele mereu noi ale clientilor. Parcul Industrial din Galati aduce aceste facilitati la „usa” clientilor sai, fara ca acestia sa fie nevoiti a parcurge anevoioasele proceduri de obtinere a avizelor, constructie etc.

Pozitie strategica

Amplasarea acestuia in imediata vecinatate a granitelor cu Republica Moldova si Ucraina, este motivata de accesul la drumul national DN 2B, si de faptul ca transportul feroviar din cadrul zonei este conectat atat la retelele de cale ferata cu ecartament lat, folosit in CSI si unele tari asiatice, cat si la retelele standard de cale ferata europene. Amplasamentul ofera, de asemenea, acces la importantele magistrale de transporturi fluviale ( canalul Rhin – Main -Dunare) precum si acces la chei si la instalatii portuare, pozitionarea pe Dunarea maritima fiind la 80 km de Marea Neagra.

Industrial Parc S.R.L. este membru in Asociatia Parcurilor Industriale, Tehnologice, Stiintifice si a Incubatoarelor de Afaceri din Romania (A.P.I.T.S.I.A.R.), asociatie ce are drept scop promovarea si dezvoltarea parcurilor industriale, tehnologice, stiintifice si incubatoarelor de afaceri din Romania, ca instrumente ale progresului economic si ca factor menit sa stimuleze dezvoltarea mediului de afaceri in plan national, european si mondial.